Kdysi doma lidé mívali větší zásoby potravin. Vesnické obchody chyběly, do města to bylo daleko, autobusy nejezdily. Jak realizovat nákup potravin do zásoby dnes, co všechno nakoupit, kam to uskladnit, jak zpracovat?

V dobách minulých měla každá hospodyňka ve spíži velké pytle s moukou na pečení domácího chleba, v zelňáku naložené zelí a další suroviny ve větším množství. Rodině vydržely po celou zimu.

V současnosti je to už do obchodu kousek, sednete do auta a za pár minut jste tam. Jenže v době předvánoční budou nákupní centra „praskat ve švech“. Jako každý rok.

Poraďte článkem čtenářům, jak se davům při nakupování potravin letos vyhnout a nakoupit si už na začátku adventu větší množství do zásoby. Nakládá někdo z vašeho týmu zelí? Pečete v troubě rohlíky, housky? Prozraďte recept.

Poraďte obsahovému publiku, kde kde sehnat mouku na pečení domácího chleba a další suroviny i jak je uskladnit a co nejlépe využít.

Třeba to vaši čtenáři ocení i když nemáte food blog. A ta vůně domácího chleba linoucí se domem, mmm!


Ukázat další obsahové tipy pro advent a Vánoce.

 

Marián Kábele
Autor: Marián KábeleWeb: https://mariankabele.cz/
Stratég obsahu, fotograf a copywriter
Tvořím obsahové audity a průzkumy konkurence, sestavuji strategie, analyzuji efektivitu obsahu. A také o něm bloguji. Kromě toho fotím a píšu.